SOLLICITEER

WAAROM WE JOU NODIG HEBBEN

Kids zoeken juf of meester

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, liefdevolle en gemotiveerde pedagogisch medewerker om het team te versterken!

Kinderdagverblijf De Kleine Viking is een kleinschalig kinderdagverblijf gelegen in het Maximapark te Utrecht. Bij De Kleine Viking staan kinderen centraal en haalt het hele team elke dag opnieuw alles uit de kast om de kinderen een leuke en onvergetelijke dag te geven waarbij we leuke en uitdagende (binnen & buiten) activiteiten organiseren gekoppeld aan een wisselend thema.

De kinderen zoeken:
– een knuffelbare juf.
– een juf die naar ze luistert en met ze praat.
– een juf die een beetje gek kan zijn en grapjes maakt.
– een juf die met ze speelt en op stap gaat.
– een juf die soms ook nee kan uitleggen.

Wij zoeken iemand met pedagogische kennis (een relevant diploma en bijbehorende opleiding is vereist) die houdt van aanpakken, doorzetten, flexibel en communicatief is en ons team voor 27 of 36 uur per week komt versterken.

Wij bieden een leuke en warme werkplek in een klein en vast team wat we graag met jou willen uitbreiden. Salaris en voorwaarden zijn conform de Cao Kinderopvang.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan snel een korte motivatie en je CV naar info@dekleineviking.nl, ter attentie van Annelies of gebruik onderstaand formulier. Heb je nog vragen of wil je eerst meer weten over de Kleine Viking, dan kun je bellen naar 06-11257826.

Solliciteren?

Schuiven naar boven